February 02, 2011

"NGOTEK" tu apa????

aq ni nama je kampung halaman kat perak kn..tapi hakikat reality semua ckp org perak aq sendiri pun  xbpe nk tahu..ni aq tgh di uji oleh member 1 U ni tentang loghat perak.. the word mcm kat tajuk tu la "NGOTEK". korang tahu x aq dah jenuh pujuk mber aq ni bg tau meaning dy sampai la ni aq x dpt g jwapan dy..
aq rase dh hampir semua mber perak aq tye termasuk la abg angkat aq yg berada di lenggong tu g semua ckp x tau n x pnah dgr n aq juga tanya setiap kali dy online but still g x dpt jawapan..adakah NGOTEK yg di uji ni benar2 wujud ayatnya??? dy suh gak aq cari sendiri sampai dapat aq dh mula rasa sangsi k..aq mula pikir benda yag bukan2 yang orang sekarang ni gunakn..aq pun main la serkap jarang dgn menyatakan ni word yang bukan2 yang aq x tau.. dy pun cakap la bukan meaning NGOTEK ni ada banyak meaning base on situation so aq suh dy g tau aq 1 situation yang aq leh agak meaning dy but dy still suh aq cari gak maknanya..
aq dah naik give up dh ni....sampai aq fikir k fine malas dh nak amik tahu meaning dy lantak la apa mkasud dy itu cuma depan dy je aqckp hakikat reality kat dalam hati aq ni melonjak2 nk tau..huhuhuhu x de ke org yang leh tlg aq..huhuhuhuhu skunk ni aq x nk fikir g...mb pas raya cina ni akn ku cari g meaning dy..huhuhu
kalo ada sapa2 yang tahu tlg la help aq ni...huhuhuhu


sakit punya pale aq bila fikir kn meaning dy...
huhuhuhuhu
apa lah meaning dy ni...
huhuhuh

No comments:

Post a Comment